Wednesday, 28 March 2012

Survey Bridal Part 3

Assalamualaikum..

sambung lagi.. lagi... dan lagi..

Add: Jalan Batu 2  (depan Toyota)
H/P: 0179777725 (dillah)
  1. Pakej pelamin biasa RM1600 : pelamin, hiasan bilik, 1x mekap, 2 pasang baju
  2. Pakej sanding RM2300 : pelamin 1 panel, hiasan bilik, 3 pasang baju, mekap akad nikah dan mekap sanding
  3. Pakej mempelai RM2200 : pelamin 1 panel, hiasan meja beradab, 3 pasang baju, mekap untuk akad nikah dan sanding
  4. Pakej penuh RM3200 : pelamin 3 panel, hiasan bilik tidur, 3 pasang baju, mekap akad nikah dan sanding, hiasan meja beradad, arch, red carpet.
Intan bridal jugak ada sediakan perkhidmatan canopy. Harga standard price RM350 untuk kanopi, scallop, kerusi dan meja.

Baju baju kat sini memang sangat cantik. Harga kalau nak sewa baju je pon berpatutan. Ingat nak cop yang ni dah, tapi Kakak ni dah ada orang book tarikh saya nak tu. Sob! Sob! Tapi kalau tak boleh ambik pakej, sewa baju pon jadi la kan?
Add: Lot 1084, Jln Tengku Ahmad Panglima, Jln Wakaf Mek Zainab (Jln nk g Queen Park)
Phone: 09-7532323/ 09-7413023

Untuk pakej bilik, (1x mekap, 2 pasang baju, hiasan bilik tidur) harga lebih kurang RM1500++
Kalau nak pelamin, harga ikut design. Baju pun macam tu jugak.
Untuk pengantin yang jauh macam saya, dia akan pergi jika amik pakej yang lebih dari RM3000.

p/s: masa saya pergi bukan dengan tokey kedai, so agak payah nk berurusan.  Make sure call dulu diorang ok!

Insyaallah weekend ni saya ada beberapa bridal lagi nak gi survey. Walaupun pada dasarnya, hati macam dah terbekenan dekat bridal yang satu tu.

No comments: