Friday, 25 May 2012

Menghitung hari

Assalamualaikum..

Hmm.. Sedar tak sedar, dah 2 bulan 2 minggu saya menjdi tunangan enchek junid. Dan sedar tak sedar, majlis kawen akan menjelang dalam masa 3 bulan dari sekarang. Oh.. Satu apa pun tak settle lagi.


Kalau ikut planning.. Maybe awal June enchek junid akan balik. Semua benda nak buat masa tu. Dari tempah kad kawen, HIV test, pilih dan fitting baju sampai la nak pergi shopping barang hantaran. Oh, kerja gila.

So, sekarang dah decide nak buat warna apa..
Akad nikah: white pearl
Sanding: Oren
Bertandang: Kuning
Outdoor: Electrical blue
oh.. Hiasan bilik dan hiasan lain warna silver grey + black. Okey kah? Kalau tak ok pon ada saya kisah? Hahaha.. bukan apa.. sebab warna dan perabot bilik tu warna merah hitam putih. Kira warna selamat je laamik silver gray dengan hitam tu.

Eh, ada cadangan tak untuk outdoor tu nak buat kat mane? Tak tau nak gi mana la.. Kalau nak ikut tempat dating.. Oh, cannot sama sekali. Sebabnya kami dating tempat makan dan shopping je.. Asal dating je, KB Mall, Wakaf Che Yeh dengan PCB.. Nak amik gambar dekat PCB tu? Boleh la diterima akal.. Tapi kalau dekat KB Mall dengan WCY tu.. mau masuk akhbar sinar harian. Lepas tu sebulan tak pergi KB Mall. Hahhaha..


2 comments:

Anonymous said...

g outdoor kt istana la..haha

cik nurul said...

istana?? mentang2 la pakai baju kaler royal2 blako..