Wednesday, 2 May 2012

check list

Assalamualaikum..

Sekarang ni tengah pening pening lalat. Sekarang jugak baru nak fikir pasal barang barang hantaran. Erk..

For HIM

**cincin

  1. jam
  2. PSP ~special request enchek junid~ konon2 nak main game masa boring2 kat tengah laut
  3. kasut
  4. wallet & belt
  5. perfume
  6. jeans & tshirt
  7. slack & kemeja
  8. kek / coklat
  9. buah
For HER

** mas kawen + wang hantaran
** cincin

  1. smart phone ~special request saya sebab nak jenis phone sama dengan enchek junid.. ngeh3~
  2. perfume
  3. kasut & handbag
  4. telekung
  5. kain pasang
  6. kek / coklat
  7. buah

yang ** tu kiranya bawa masa akad nikah sahaja. Kami tak letak Al-Quran sebab pada saya macam tak elok je letak setaraf barang barang lain. Lepas tu duk jalan jalan tepi Al-Quran tu.

p/s: enchek junid berkira benar.. tak nak pulak bagi 9-9. hahaha..