Friday, 1 June 2012

Musim orang kawen

Assalamualaikum..

Hmm... Saya sangat busy minggu lepas.. Busy dengan keje dan kenduri! Haks... Mesti anda juga begitu kan? Anda.. Macam skema je.. Hahahaha...

Memandangkan minggu  lepas adalah minggu saya terpaksa asist doc grossing.. Maka kerja kerja saya selalunya lebih kepada waktu pagi. Kalau pun ada nak grossing waktu petang.. Masih boleh deal MO bertugas..

Sabtu 26 Mei 2012
Wedding Kak Yana dan Encik Amri

 

Masa saya pegi tu pon dah lewat dah.. Dah asar dah pon masa tu.. Tak sempat pon nak tengok kak yana pakai baju biru ni.. Masa tu dia tengah siap siap nak gi outdoor dan pakai baju pink kat bawah ni. Tapi saya suka biru...

 

 Ahad 27 Mei 2012
Wedding Kak Mimie dan Abe D

Gi majlis ni selepas mengula waktu keje. Eh.. Sebenarnya dah deal dengan NZ.. Nak siapkan grossing awal awal.. Sebab nak gi majlis kenduri. Kiranya kalau grossing termasuk lunch hour pon tak kisah la. Pastinya siap keje dulu baru mengula.
Yang sadisnya.. konon konon keluar awal untuk gi majlis kak mimie.. Tapi alih alih stuck in jam. Sampai rumah kak mimie.. Dia dah salin pakai jubah biasa je.. Waaaa.... Lagi sedih tau tak sempat nak bergambar dengan pengantin.
Dengan dua dua pengantin ni.. saya memang dah kenal. So boleh la bersembang lama lama. Apatah lagi saya pergi usai majlis dah. Siap tanya Abe D berapa kali lafaz lagi. Hahaha...

 
oh.. ni bukan pelamin asal ok.. ni pelamin khusus je.. Hahaha..


Isnin 27 Mei 2012
Wedding adik Tiny dan Sam

Yang ni pergi lepas keje. Mahu sesat jugak la. Sebab dalam peta ada masjid.. Tapi kat tepi jalan tu saya tak jumpa pon masjid tu. Alih alih saya jumpa rumah pengantin pon sebab klinik kesihatan. Oh.. sungguh sadis rasanya.
Pengantin ni masih lagi berbaju pengantin masa saya sampai lewat jam 5 tu. Warna baju macam emerald je. Ke kaler apa ye? Dah macam buta warna je pulak.



comel giler gambar ni.. memang superb la photographer dia.. dan kerusi and teddy tu cute sangat... mana mahu cari itu kerusi???

Untuk pengantin baru::
  • Semoga rumahtangga yang dibina kekal bahagia hingga akhir hayat.. dipenuhi barakahNYA.. InsyaAllah..moga mendapat zuriat yang soleh dan solehah

oh.. mereka adalah kenalan saya di ASAKELATE.net.. tempat dimana saya berkenalan dengan enchek junid.. ukhwah itu indah kan? dari kenal kenal dekat dekat FRIENDSTER, kemudian ke ASAKELATE.net.. dan ALHAMDULILLAH.. kami pernah bersua 4 mata juga.



p/s: gambar dari fesbuk diorang je ni..

3 comments:

Saya Punye said...

hihihi... cute ek.. kerusi kak boleh dapati di dios astana bridal.. bkn takat kerusi ada, katil pun ada... :) dios astana bridal ada kat wakaf che yeh.. ngeeeeeee

cik nurul said...

dios astana bridal? nti la nk g cari.. kot2 ada hok berkenan..

Saya Punye said...

yeah2.. dios astana bridal, wkf che yeh.. google maps cpt.. hihihihi