Monday, 23 July 2012

Radiusite + Thepoplook

Assalamualaikum..

Hari tu pergi majlis bertandang rumah enchik apis @ "abe apis" dan kak ummi. Melaram la jugak.. Mengada pakai long dress dan half moon shawl.. Oh, abe apis tu sebab kak ummi pertikaikan.. Kenapa panggil dia akak tp tak panggil apis tu abe.. Perlukah?? Hahaha... Dah terbiasa panggil apis masa mula-mula kenal.. Susah kot nak tukar panggilan..



Bila upload 2 gambar ni kat facebook.. Ramai jugak tanya pasal tudung ni.. Ekceli tudung ni beli kat Radiusite. Ada la terbeli beberapa helai tudung tu.. Siyes.. Sangat cantik.Yang saya pakai tu kaler cream..
Lagi 2 kaler ni..

kaler electric blue


kaler off white

Maxi dress tu pulak beli dekat thepoplook.

Tamara Maxi Dress - Pink

No comments: